Born to rock!

Hoogtepunten uit het leven blijven je voor altijd bij. Een hoogtepunt in het leven is een geboorte, no doubt about it! Vind je eigenlijk ook niet dat zo’n bijzondere gebeurtenis vraagt om een bijzonder geschenk. Geen slabbetje, knuffel of boekje meer mee als kraamcadeautje. Denk eens aan een cadeau wat je geeft for life, een pure verrijking voor de kinderkamer en ook nog eens betekenisvol is! Hieronder vind je een paar mooie rocks die geweldig zijn voor op de kinderkamer. Be inspired!

Rockstyle picture
Rockstyle picture

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. Perfect dus voor zo’n liefdevolle gebeurtenis als een geboorte. Creëer een lief hoekje op plankje op de kinderkamer waar je een mooi stuk pure rozenkwarts als stralend middelpunt hebt. Deze rock heeft een zachte, milde uitstraling en voelt ook glad en prettig aan. Het stimuleert creativiteit en fantasie. Rozenkwarts iets te roze voor je smaak? Lavendelkwarts is wat meer blauw/paarse van kleur.

Een stuk Bergkristal is een brokje pure zuiverheid op de kinderkamer. De energie van een bergkristal brengt balans en neutraliteit. De prachtige vormen doen denken aan een ijssculptuur. Een waardevol cadeau dat je hele leven lang mooi blijft. Maar ook het gele Barnsteen is een echte kindervriend. Ssst eigenlijk is barnsteen geen steensoort, maar gefossiliseerde dennenhars. Het is ook heel erg licht. En als je goed kijkt zie je nog kleine insecten zitten. Barnsteen brengt vrolijkheid en speelsheid. En van barnsteen wordt gezegd dat het de pijn van doorkomende tandjes verlicht bij de kleintjes. De vrolijke, gele kleur doet denken aan een prachtige zonsopkomst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Barnsteen; Rockstyle picture

Wij zijn erg benieuwd of jij één van deze rocks ook als kraamcadeau zouden geven. Enthousiast geworden? Mail ons dan even op info@rockstyle.nl en vanaf € 9,95 kun jij al zo’n beauty cadeau doen. Natuurlijk zorgen wij er voor dat de Rock vergezeld wordt met informatie en toffe verpakking.

Fotoshoot voor de boeg? Onze items kunnen ook gebruikt worden als styling voor fotoshoot. Onze rocks zijn ook beschikbaar voor wholesale; dus wil jij toffe rocks in jouw shop? Just let us know!

Born to rock!

Linda en Eline

Advertenties

Een gedachte over “Born to rock!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s