Rock your wedding

PA132374.jpg

Bruiloften, wie houdt er niet van?! Dompel jezelf onder in een dag (of soms meedere dagen!) vol romantiek, liefde en natuurlijk mooie eyecatchers, zoals dé jurk, sieraden, bloemen ennnnn bedankjes! Jullie bruiloft is één van de meeste bijzondere dagen in je leven! En het is zo fijn om dat te delen met alle lieve mensen om je heen. Dan is het toch ook super om iedereen een blijvend aandenken te geven dat hun hele leven symbool zal staan voor jullie trouwdag… Wij hebben prachtige stukken edelsteen en mineraal omgetoverd tot mooie bedankjes!

Zo hebben wij “The WishTree” waar gasten hun eigen wens kunnen los knippen: het geeft een sprookjesachtig effect. Verschillende soorten stenen staan symbool voor verschillende wensen; love-happy vibes – sweet dreams en veel meer. Natuurlijk kan je de tekst op het kaartje geheel naar wens bepalen.

Of kies voor de stoerdere, vintage look, waarbij de gasten hun favoriete Rock kunnen meenemen uit de retro letterbak aan het einde van de dag. Op de foto ligt v.l.n.r Amethist, Pyriet, Rozenkwarts en Dioptaas: natuurlijk is een veelheid van Rocks mogelijk!

En tot slot kan jij  jullie gasten verrassen met elegante glazen potjes met een delicaat stukje edelsteen er in; om op een mooi plekje te bewaren als blijvend aandenken aan die fantastische bruiloft! Op het kaartje staat ook weer de wens van het bruidspaar aan hun gasten.

Vind je dit ook tof?! Neem dan contact met ons op via info@rockstyle.nl voor de mogelijkheden en een prijsopgave. We hebben ook Rocks ter decoratie beschikbaar voor verhuur!

Rock your wedding!!!!

Love, Linda en Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s