Rock that UrbanJungle!

Lieve Rockstyle-fans,

Al een aantal maanden merken wij dat onze Koffieplantages en Vleeseters heel populair zijn bij jullie!! Da’s mooi, maar wat wij ook merken is dat wij telkens op SwanMarkets etc mensen teleur moeten stellen omdat ze uit verkocht zijn…. Dussss hebben we nu bedacht dat je deze beauties per mail of appje of berichtje alvast kan reserveren en dat je hem op komt halen bij ons!! Handig toch?!

De Arabica Koffieplantage in weckpot heeft geen verzorging nodig omdat de plant zelf zorgt voor een mini-eceosysteempje… Superhandig voor de drukke levensstijl!

De Vleeseter is geniaal omdat hij, met zijn lekkere geurtje (welke voor ons overigens niet waarneembaar is) die irritante fruitvliegjes aantrekt ennn ze opeet! Supertof toch?! Deze plant moet je wel 1x per week lekker water geven, maar goed dat doe je natuurlijk met liefde!

De Koffieplant komt in de pre-order op € 27,50 en de Vleeseter op € 24,50 (dat is dus inclusief glazen weckpot/bell en als je het cadeau geven: laat het ook even weten want maken we er een Rocking-goede verpakking van!) Tipje van ons: mannen zijn dol op deze stoere planten!! Echt waar!

Onze volgende SwanMarket is op zondag 13 november in de VanNelle Fabriek. Of je kan het ook bij ons af komen halen, op afspraak!! We verzenden ze niet per post: je snapt vast wel waarom 🙂

Rock that UrbanJungle!!!!

Linda en Eline

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s