B-Day Blog deel 3

Oh my…. wat vliegt de tijd!! Er is weer een maand voorbij: een hele toffe maand voor ons, want er er gebeurde zoveel! Op 1 februari openden wij de RockstyleShop op de Kleiweg 99b in Rotterdam. In deze winkel vind je ons gehele assortiment: dus veel Rocks en andere mooie items (we hebben ook vintage schatten!). Wij zouden het heel leuk vinden als je langs komt om te kijken: wij zijn zelf iedere donderdag in de winkel. Wil je liever op een andere dag komen én ons ontmoeten: kan ook, maken we gewoon even een afspraak! Mail dan naar info@rockstyle.nl of bel ons even! Verder werden wij gefilmd en de hemd van ons lijf gevraagd door SwanMarket! Superleuk en spannend om te doen…. het resultaat verschijnt binnenkort op het blog!

Maar goed, we gaan door met waar we mee bezig zijn: schrijven over Rocks van deze maand! Jarig tussen 20 februari en  20 maart?! Dan zijn dit jouw Birthday Rocks * (* we krijgen regelmatig de vraag of er ook andere Rocks passend zijn: ons antwoord is JA! Een Rock zoekt jouw uit 😉 Dat kan dus ook een heel ander exemplaar of soort zijn. Dus no worries!)

Seleniet dinoinhoud-280x280

Dit is zo’n bijzonder gesteente: het is namelijk een vorm van gips! Met de wit, doorschijnende uiterlijk straalt een delicate zachtheid uit. En zacht is het ook wel, het lost namelijk gemakkelijk op in warm water. Dit soort gesteente komt in grote mate voor in gipslagen over de gehele wereld. De meeste van deze gipslagen stammen uit het Perm. Even een opfrissertje van het geheugen: 290 – 251 miljoen jaar geleden. Jaja in de tijd van de dino’s! (die overigens aan het einde van het Perm massaal uitstierven, remember?!)

selenietNou hebben wij in ons assortiment prachtige Seleniet theelichthouders. Het geeft zo’n bijzondere gloed en van Seleniet wordt gezegd dat het een heldere geest stimuleert en inzicht geeft in je levenslessen. Verder bevordert het rust, balans en vrede in jezelf en jouw omgeving.

Ook voor de Kids hebben we mooie Seleniet in een jar: je shopt het hier!

Ik kom uit een land hier ver vandaan. Ik heet Seleniet. Mooie naam he?! Heel lang zat ik verstopt in de aarde en nu ben ik er speciaal voor jou. Lief kindje, ik laat je graag de zonzijde in dit leven ontdekken. Houd mij in de buurt en ik verrijk jouw leven met heldere gedachten. Zo groei jij uit tot een blij en vrolijk mensje.

 

De tweede Rock van dit tijdvak is wederom Fluoriet! Je leest alles over deze veelzijdige kameleon (omdat hij in zoveel verschillende kleuren beschikbaar is) in B-Day blog deel 2

Superveel dank voor het lezen! Shop lekker online in onze webshop * er staan veel nieuwe rocks en andere mooie items online * of kom langs bij ons in Rotterdam!

Linda en Eline

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s