Bofkonten

Wat zijn wij een bofkonten zeg!!!! We hebben afgelopen zondag een geweldige SwanMarket gehad met echt teveel leuke en live klanten. Kwam dat misschien door het te gekke filmpje dat de SwanMarket van ons maakte?! Timmy van ShpprEvents kwam bij ons langs in de winkel voor een interview en filmen. Het filmpje is inmiddels al meer dan 13.000x (whaaaaa) bekeken, maar heb jij het gemist… misschien werkt deze link (naar Facebook) en wat screenshots uit de RockstyleMovie!!

In hetzelfde weekend presenteerden wij ons “Rock your Wedding”concept op de trendsettende, toffe trouwbeurs Engaged ! Wat een schot in de roos bleek dat! Gelijk al in de eerste dagen na het event komen de aanvragen al binnen. Zo ontzettend tof dat bruidsparen onze Wishtree, Glass Jars en Letterbak vol Rocks op hun huwelijken willen hebben. Heb jij ook interesse? Mail dan even naar info@rockstyle.nl of neem eerst een kijkje op de website. Weddingplanners en bruidsfotografen bleken ook erg enthousiast over ons idee en we hebben zelfs al materiaal mogen leveren voor een fotoshoot die internationaal gepubliceerd zal gaan worden. Het eindresultaat zullen we zeker delen op social media en natuurlijk op ons blog. Hieronder alvast een serie foto’s gemaakt door Wit Photography: mooi he?!

Wij zijn – echt waar – dankbaar voor al jullie enthousiasme!! Wij genieten van alle toffe en mooie momenten die we meemaken: it Rocks!!!! Ennn we hebben nog veel meer fijne ideeën en producten die we aan het ontwikkelen en uitwerken zijn… so stay tuned!

Love, Linda en Eline

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s