Water on the Rocks: Happy Plant Mix

Rocks zijn ‘hot’! Ze staan supertof in het interieur, zijn geweldige cadeautjes om te geven, maar wist je dat ze ook heel goed zijn voor jouw bloemen en planten? Nee? Nou lees dan vooral even verder…

Al eeuwen geleden ontdekten mensen de kracht van water met edelstenen er in. Er zijn veel boeken over geschreven en in luxueuze kuuroorden drinken de gasten edelsteenwater. Nou, wat goed is voor mensen, is ook goed voor planten! Dus hebben we uitgebreid onderzoek gedaan welke edelstenen en mineralen bevorderlijk zijn voor jouw UrbanJungle én die dan ook gewoon nog eens supertof zijn om naar te kijken…

Hele zoektocht, maar uiteindelijk is het dit geweldige trio geworden! 

 

Heldere Bergkristal: geeft energie, vitaliteit aan het water en boost de Superpowers van de andere Rocks.

Groene Aventurijn: is een kei in het stimuleren van gezonde celdeling.

Zwarte Tourmalijn: beschermt jouw favorieten planten en zorgt voor mooie groei en bloei.

 

 

Maar hoe kan het nou dat water beïnvloed wordt door de Rocks? Stenen stralen elektromagnetische trillingen en geluidsgolven uit waarmee ze unieke informatie verspreiden. Hoewel wij dit zelf niet met onze ogen en oren kunnen waarnemen, is er wel degelijk wetenschappelijk bewijs voor. Water is een zeer bijzondere substantie en blijkt uitstekend in staat om allerlei informatie op te nemen.Zo is er ook een onderzoek gedaan in Japan waaruit bleek dat water een verschillende moleculaire structuur aanneemt als het de trillingen van klassieke muziek opvangt. En het water wat wijzelf en onze planten en bloemen drinken, heeft binnenin ook effect op onze organismen.

Kijk eens naar onderstaande beelden: dit is de samenstelling van water onder de microscoop. Zie je hoe schitterend en bijzonder gevormd water is op de linkerafbeelding?! De rechter afbeelding laat ‘verstoord’ water zien en welke invloed dat dus heeft op de samenstelling. Welke samenstelling zou jij kiezen voor optimale groei en bloei van jouw planten en bloemen??? Niet moeilijk kiezen toch….

Er is veel onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat Bergkristal de kwaliteit van het drinkwater aanzienlijk verbetert omdat het een positieve uitwerking heeft op de moleculaire structuur en trillingsfrequentie van water. Met de toevoeging van Aventurijn en  Zwarte Tourmalijn heb je een supercombi voor het groen in jouw huis.

Leg deze Rocks in het water: liefst in een vaas of gieter van glas. Laat dit minimaal 4uur staan voordat je het uitschenkt aan de planten. In die tijd vindt de overdracht van informatie plaats. De Rocks kun je keer op keer blijven gebruiken: mochten ze na verloop van tijd viezig worden, gewoon even schoonmaken onder de kraan. Daarna zal jouw UrbanJungle je superdankbaar zijn voor heerlijk, vitaal superpower water!! Het zal het favoriete drankje van jouw planten en bloemen zijn: Water on the Rocks!

So give it a try…  het ziet er in ieder geval al Rocking Good uit!

Heb je hier nou vragen over, wil je nóg meer weten of lijkt het je leuk om hier met ons over te praten?? Neem dan vooral contact met ons op!! Vinden wij hartstikke tof!!

Rock on,

Linda en Eline

 

info@rockstyle.nl

Je shopt het hier: https://www.rockstyle.nl/a-49507366/rocks/water-on-the-rocks-happy-plant-mix/

Voor wholesale: https://www.rockstyle-wholesale.nl/c-4045254/water-on-the-rocks/

Leuke blogs about us :

https://lossebloemen.nl/showup-2018-trends/

https://stylingandstuff.wordpress.com/2017/09/11/eindelijk/

 

 

2 gedachtes over “Water on the Rocks: Happy Plant Mix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s